بین مطالب وب سایت جستجو کنید

پاتوق گیمر ها و دنبال کنندگان اخبار گیمینگ و تکنولوژی

T.me/zoomtech_official


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
T.me/zoomtech_official
Mahdi Bahramian
19:54
دو شنبه 22 آبان 1396

 سیل عظیمی از کاربران در کنار تلگرام از پیام‌رسان واتس اپ استفاده می‌کنند. اما تا چه حد از امنیت واتس اپ در تلفن هوشمند خود مطمئن هستید؟

 

واتس اپ را نمی‌توان تنها یک پیام‌رسان لحظه‌ای در نظر گرفت؛ همچون تلگرام این سرویس نیز حالا یک شبکه اجتماعی بزرگ به شمار می‌رود و به همین دلیل خطرات بزرگی در کمین کاربران است. امنیت واتس اپ تنها با کدگذاری پیش‌فرض آن تامین نمی‌شود. کاربران نیز باید نکاتی را مد نظر خود قرار دهند.

 

واتس اپ به صورت پیش‌فرض کدگذاری شده است و امکان غیرفعال کردن این قابلیت وجود ندارد. بدین ترتیب پیام شما تنها توسط خود شخص دریافت‌کننده خوانده می‌شود و هیچ فرد دیگری به آن دسترسی نخواهد داشت. تماس‌های صوتی و تصویری نیز زیرمجموعه همین قابلیت امنیتی قرار گرفته‌اند.

 

1- کدگذاری برای مکالمات حساس خود را بررسی کنید

امنیت واتس اپ با قابلیت کدگذاری مذکور تا حد زیادی تامین شده است، اما با اینکه تمامی مکالمات به صورت پیش‌فرض کدگذاری می‌شوند، بهتر است گاهی اوقات این موضوع را بررسی کنید؛ به عنوان مثال زمانی که می‌خواهید اطلاعات مهمی نظیر شماره کارت اعتباری را با فردی به اشتراک بگذارید.

جهت اطمینان از کدگذاری، مکالمه خود با فرد مورد نظر را آغاز کرده و در بخش چت بر روی نام مخاطب لمس کنید. حالا در منوی جدید گزینه Encryption را انتخاب کنید تا بارکدی مطابق تصویر زیر نمایش داده شود.

 

این الگوی 40 عددی کد امنیتی شماست. حالا باید از مخاطب مورد نظر بخواهید همین مراحل را طی کرده و بارکد مربوط به کدگذاری را مشاهده کند و دو الگو را با هم تطبیق دهید. همچنین امکان چک کردن قابلیت کدگذاری با پردازش کد مخاطب به کمک گزینه Scan Code وجود دارد. مارتین شلتون، محقق حوزه امنیت، پیشنهاد می‌کند تا بررسی این دو کد در پیام‌رسان دیگری انجام شود.

بنابراین جهت اطمینان از امنیت واتس اپ در مکالمات حتما مراحل مذکور را طی کنید.

 

2- روشن کردن نوتیفیکیشن امنیتی

هنگامی که یک لپ تاپ یا گوشی جدید به مکالمه خاصی دسترسی پیدا می‌کند، کد امنیتی جدیدی برای هر دو گوشی صادر می‌شود. خوشبختانه واتس اپ امکان ارسال نوتیفیکیشن پس از ساخته شدن کد امنیتی جدید را برای کاربران فراهم کرده است. بدین ترتیب می‌توانید کدگذاری و امنیت واتس اپ را به سادگی و حتی از پیام‌رسان‌های دیگر چک کنید.

جهت فعال کردن نوتیفیکیشن مربوط به امنیت به ترتیب به بخش Settings > Account > Security رفته و گزینه Show security notifications را فعال کنید.

 

3- فعال‌سازی تایید هویت دو مرحله‌ای

برخی سرویس‌های خاص از قابلیت 2FA یا همان شناسایی دو مرحله‌ای پشتیبانی می‌کنند و پیشنهاد ما این است که حتما از آن استفاده کنید. با فعال کردن این گزینه، قبل از ورود به اپلیکیشن واتس اپ باید رمز عبور وارد کنید و همچنین از رسیدن دیتای شما به دست سایر افراد جلوگیری می‌شود.

جهت فعال کردن قابلیت 2FA و افزایش امنیت واتس اپ به بخش Settings > Account > Two-step verification مراجعه کرده و مراحل مربوط به آن را طی کنید؛ بدین منظور باید یک پین کد 6 رقمی را وارد کرده و همچنین آدرس ایمیل خود را ثبت کنید. در صورت فراموش کردن رمز عبور، امکان دریافت آن از طریق ایمیل فراهم می‌شود.

 

نیازی به وارد کردن این رمز عبور 6 رقمی هربار قبل از باز کردن اپلیکیشن Whatsapp نیست و درخواست مربوطه به صورت تصادفی نمایش داده می‌شود، بنابراین با فعال کردن این قابلیت، مکالمات شما به صورت دائم قفل نمی‌شوند. هدف اصلی این قابلیت از بین بردن امکان دسترسی سایر افراد به اکانت اصلی شماست و یکی از بهترین قابلیت‌های جدید واتس اپ به شمار می‌رود.

 

4- نمی‌توانید واتس اپ را با پسورد قفل کنید

متاسفانه هیچ راهی جهت قفل کردن این پیام‌رسان با رمز عبور به صورت دائم وجود ندارد. مسئولان سازنده آن قبلا این موضوع را مطرح کرده‌اند و پیشنهاد آنها استفاده از ابزارهای جانبی جهت قفل کردن اپلیکیشن‌ها است.

با این حال در آیفون هیچ راهی برای قفل کردن برنامه و افزایش امنیت واتس اپ با این راه وجود ندارد. اپل اجازه چنین کاری را نمی‌دهد، چه با تاچ آی دی و چه با رمز عبور.

 

بنابراین در حال حاضر همان قابلیت شناسایی هویت دو مرحله‌ای (2FA) تنها امید شماست. به جز این مورد، راه نهایی کاربران قفل کردن خود گوشی با الگو یا رمز عبور است. علاوه بر این مواردی همچون شناسایی چهره و اثرانگشت قابل استفاده هستند.

 

5- بکاپ فضای ابری را غیرفعال کنید (اگر به حریم خصوصی خود اهمیت می‌دهید)

کدگذاری دو طرفه این شبکه اجتماعی بسیار خوب است و امنیت واتس اپ را به خوبی تامین کرده است، با این حال یک حفره امنیتی در اینجا وجود دارد: این سرویس مکالمات شما را در فضای ابری گوگل درایو و آی‌کلود ذخیره می‌کند. بدین ترتیب اگر برنامه را پاک کرده و دوباره آن را نصب کنید، امکان بازگردانی پیام‌های قدیمی وجود دارد. اما این پروسه تهیه فایل پشتیبان کدگذاری نشده است.

بنابراین اگر واقعا به حریم خصوصی و اطلاعات خود اهمیت می‌دهید، باید این قابلیت را حتما غیرفعال کنید. علاوه بر این توجه داشته باشید که ذخیره اطلاعات در دو سرویس گوگل و اپل هرگز امنیت آنها را تضمین نمی‌کند و امکان شنود تماس‌ها و لو رفتن پیام شما توسط سرویس‌های خاص وجود دارد.

 

جهت غیرفعال کردن قابلیت تهیه فایل پشتیبان در فضاهای ابری مراحل زیر را مطابق با سیستم عامل گوشی خود طی کنید:

در آیفون‌ها: به ترتیب به بخش WhatsApp > Settings > Chats > Chat Backup > Auto Backup رفته و قابلیت مربوطه را در حالت Off قرار دهید.

در اندروید: به ترتیب به بخش WhatsApp > Menu > Settings > Chats > Chat Backup > Backup to Google Drive رفته و گزینه Never را انتخاب کنید.

 

6- مراقب حقه‌های متداول باشید

از آنجایی که واتس اپ یک پیام‌رسان بزرگ به شمار می‌رود ممکن است هر لحظه مورد هدف ترفند و حقه‌های مختلف قرار بگیرید. باید با معروف‌ترین این موارد آشنا شده و مراقب آنها باشید.

شایع‌ترین مورد در زمینه نسخه پریمیوم از واتس اپ صحبت می‌کند و پیامی در مورد برنامه Whatsapp gold به کاربر می‌دهد. در برخی موارد نیز با پیام منقضی شدن اکانت خود مواجه می‌شوید. هرچه که این پیام باشد، شما را وادار می‌کند تا پولی به واتس اپ بپردازید. با این حال هرگز نیازی نیست تحت هیچ شرایطی به واتس اپ پولی پرداخت کنید. سازندگان این پیام‌رسان اعلام کرده‌اند که واتس اپ برای همیشه رایگان خواهد بود.

 

7- اپلیکیشن رسمی مربوط به دسکتاپ را دریافت کنید

جهت استفاده از واتس اپ در رایانه دو راه پیش روی کاربران قرار دارد؛ همگام‌سازی گوشی با نسخه وب یا برنامه مربوطه در دسکتاپ. جهت حفظ امنیت واتس اپ و دیتای خود حتما برنامه اختصاصی آن برای دسکتاپ را دانلود کنید.

 

دلیل اصلی این موضوع، امنیت بسیار ضعیف نسخه وب سرویس واتس اپ است که متاسفانه بسیاری از کاربران آن را نادیده می‌گیرند. سرویس‌های امنیتی اعلام کرده‌اند که یکی‌ از بزرگترین نقاط ضعف مربوط به امنیت واتس اپ همین نسخه وب آن است. تنها راه پیشگیری از این خطرات استفاده از اپلیکیشن واتس اپ در رایانه است.

 

8- از حریم خصوصی خود در واتس اپ محافظت کنید

واتس اپ به هیچ عنوان امن‌ترین پیام‌رسان اینترنتی نیست، با این حال گزینه‌های مناسبی را در حوزه امنیت برای کاربران خود فراهم آورده است. به بخش Settings > Account > Privacy مراجعه کرده تا همه چیز مربوط به امنیت واتس اپ پیش روی شما باشد.

در اینجا می‌توانید اطلاعاتی نظیر آخرین بازدید، تصویر پروفایل، اطلاعات و موقعیت مکانی زنده را در اختیار داشته باشید.

تعداد بازدید از این مطلب: 61
بازدید : 61
Mahdi Bahramian
19:42
دو شنبه 22 آبان 1396

 علیرغم تفکر غالب در اکثر ما، داستان اپل، سراسر هم مملو از موفقیت نیست و حتی متفاوت ترین و گران ترین موبایل این شرکت یعنی آیفون 10 نیز همانطور که در خبرها خواندید با مشکلات عدیده ای همراه است.

 

با این حال هیچیک از ایرادات وارده به آیفون 10 با مشکلاتی که اپل در سال های گذشته با آنها دست و پنجه نرم نمود قابل قیاس نیستند و قطعا کمپانی کالیفرنیایی ترجیح می دهد که یادشان از ذهن مخاطبانش پاک شود.

 

در ادامه با ما باشید تا نگاهی به این موارد بیاندازیم.

 

۱- آیفون 4s

 

مشکل: زردی نمایشگر

 

راهکار: هیچ!

 

آیفون 4s یکی از بهترین نسخه های آیفون به شمار می رفت که البته نمایشگر آن چندان خالی از ایراد نبود. اگر خاطرتان باشد اوایل سال ۲۰۱۱ میلادی بود که یکی از کاربران این تلفن هوشمند از زرد رنگ بودن تم نمایشگر دستگاه خبر داد.

 

البته در ادامه مشخص شد که مساله بغرنج تر از این حرف هاست و برخی کاربران ادعا کردند که محتوای به نمایش در آمده در صفحه نمایش این موبایل کمی رنگ پریده است و از برخی زوایا حتی قابل تمیز دادن نیست.

 

با این حال اما خبرهای زیادی از این ایراد منتشر نشد و اپل نیز هیچگاه وجود این مساله در نمایشگرهای دستگاه مورد بحث را تایید نکرد. در نهایت نیز مردم به این مشکل عادت کردند و حتی دیگر حرفی هم از آن به میان نیاوردند.

 

۲- اپل موزیک

 

مشکل: کار نکردن اپلیکیشن

 

راهکار: آپدیت های متعدد

 

در ابتدای امر که اپل موزیک معرفی شد بسیاری باور داشتند که با وجود سرویس هایی نظیر اسپاتیفای کسی از این سرویس استفاده نخواهد کرد. البته زمان نیز این مساله را ثابت کرد چراکه حدودا سه ماه بعد از انتشار این برنامه گزارشی منتشر شد که نشان می داد ۴۸ درصد از کاربرانی که ثبت نام کرده بودند دیگر از آن استفاده نمی کردند.

 

به بیان دیگر انتشار اپل موزیک با مشکلات متعددی همراه بود که باعث دلسردی کاربران شد. تبلیغاتی که این شرکت پیش از عرضه رسمی سرویس مذکور منتشر می کرد بسیار مبهم بودند و خیلی از کاربران نمی دانستند که اساسا تفاوتی میان اپل موزیک با آیتونز هست یا خیر و اگر چنین است تفاوت ها تا چه اندازه هستند.

 

جدای از مبحث مارکتینگ نیز همه نسخه های این اپ خوب کار نمی کردند و غالبا هم بخش اجتماعی آن پلتفرم موسوم به Connect بلااستفاده بود. حتی یکبار گزارش شد که کل مجموعه موزیک های یکی از کاربران اپل موزیک به یکباره از هارد درایوش ناپدید شده.

 

۳- فیس آی دی

 

مشکل: بزرگ ترین ویژگی آیفون 10 که همان Face ID محسوب می شود در زمان معرفی روی استیج کار نکرد

 

راهکار: استفاده از یک دستگاه آیفون 10 دیگر

 

اگر خاطرتان باشد در جریان نطق ماه سپتامبر اپل نایب رئیس ارشد واحد مهندسی نرم افزار این شرکت یعنی کرگ فدریگی تلاش کرد قابلیت فیس آی دی را در مقابل حاضران سالن به نمایش بگذارد و به شکل بسیار بدی موفق به قفل گشایی آیفون نشد.

 

فدریگی پیش از آزمایش ناموفق خود گفت:

 

برای قفل گشایی این موبایل صرفا کافیست که به آن نگاه کرده و و صفحه را به بالا سوایپ کنید.

 

او بلافاصله دست به کار شد تا حاضران را با این قابلیت شگفت زده کند. وقتی به دوربین جلویی آیفون 10 نگاه کرد، چهره اش تشخیص داده نشد و در مقابل از او خواسته شد که پسوردش را وارد نماید.

 

فدریگی بی درنگ موبایل دیگری را برداشت تا این قابلیت را روی آن امتحان کند و نتیجه خوب بود. اما این اتفاق هرطور که بود اثری نامطلوب روی تماشاچیان داشت. ظاهرا افراد زیادی (غیر از شخص فدریگی) قبل از مراسم رونمایی، با Face ID کار کرده بودند و بعد از چندین مرتبه امتحان کردن و مواجهه با خطا، Face ID غیرفعال شده و به همین خاطر فدریگی مجبور به وارد کردن پسورد شده بود.

 

۴- کیبورد iOS 11

 

مشکل: حرف i تایپ نمی شود

 

راهکار: ارائه آپدیت نرم افزاری یا دستکاری بخش تنظیمات موبایل

 

این مشکل که به مقیاس گسترده نیز گزارش شد، تایپ کردن حرف i را برای کاربران دستگاه های بهره مند از آخرین نسخه نرم افزار موبایلی اپل غیر ممکن می کرد.

 

در واقع مشکل از انجا شروع شد که به دنبال نصب آپدیت اخیر iOS قابلیت اصلاح خودکار یا اتوکورکت کیبورد آیفون، حرف i را به A و البته علامت سوالی درون کادر تبدیل می کرد.

باید اشاره کنیم این مشکل در تازه ترین آپدیت iOS رفع شده و اگر تمایلی به دریافت به روز رسانی مذکور ندارید می توانید به ترتیب به بخش های Settings، General، Keyboard و Text Replacement بروید و روی علامت + اشاره کنید. بعد حرف I را در قسمت Phrase و سپس i را در بخش Shortcut تایپ کنید.

 

5- آنتن دهی

 

مشکل: با لمس بخش هایی از بدنه آیفون 4 سیگنال های دریافتی اش ضعیف میشدند

 

راهکار: اپل با صرف ۱۷۵ میلیون دلار پوشش هایی پلاستیکی را تهیه کرد و در اختیار کاربران این موبایل قرار داد که مشکل را رفع کند

 

آنتن (همان بخشی که به موبایل شما امکان برقراری و دریافت تماس های صوتی را می دهد) معمولا درون دستگاه قرار دارد. در مورد آیفون ۴ اما باید بگوییم که این بخش حول بدنه آیفون تعبیه شده بود.

 

در ادامه مشخص شد که وقتی کاربر دستش را روی این بخش از بدنه دستگاه قرار می دهد سینگال آیفون ۴ دچار اختلال می شد و اگر کاربر دستش را روی نقطه اتصال دو انتن قرار می داد سیگنال ها به کلی قطع می شدند.

 

اپل البته مسئولیت این امر را پذیرفت و در نهایت قاب هایی را برای این دسته از کاربرانش تدارک دید که مشکل را رفع می کردند. این راهکار در مجموع ۱۷۵ میلیون دلار هزینه برای این کمپانی در بر داشت. و خوشبختانه اپل راهکار مناسب برای مشکل را در ادامه پیدا کرد چراکه از آن زمان به بعد تمامی مدل های آیفون به آنتن های اکسترنال مجهز شدند و هیچگونه مشکلی هم در ارتباط گیری شان وجود نداشت.

 

۶- خم شدن آیفون

 

مشکل: آیفون ۶ در جیب کاربران خم می شد

 

راهکار: با همان آیفون خمیده کنار بیایند یا شلوارهایی با جیب گشادتر بپوشند

 

یکی از جنجال های خبری سال ۲۰۱۴ در دنیای تکنولوژی خم شدن آیفون ۶ در جیب کاربران بود.

 

این ایراد نیز زمانی بر سر زبان ها افتاد که یکی از کاربران فوروم مک رومرز تصویری از آیفون خم شده خود را بعد از آنکه برای مدتی طولانی در جیب جلویی شلوارش گذاشته بود منتشر کرد. آن خبر با سرعت در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نظیر توییتر و فوروم بین المللی اپل دست به دست شد و حتی تعداد اندکی از کاربران این دستگاه ویدیوهایی را از خم کردن آن با دست روی یوتوب منتشر کردند.

 

البته این مساله چندان هم تعجب نداشت زیرا آیفون ۶ در زمان خود عریض ترین و باریک ترین تلفن هوشمند بازار به شمار می رفت. جالب اینکه در ادامه برخی کاربران آیفون ۴ و ۵ هم از وجود همین مشکل خبر دادند.

 

۷- تورم

 

مشکل: باد کردن 8 و 8 پلاس و دو نیم شدنشان

 

راهکار: هیچ

 

در ماه سپتامبر امسال و بعد از عرضه آیفون های 8 و 8 پلاس تعدادی از دارندگان آنها گزارش دادند که موبایل هایشان متورم شده اند و نمایشگرشان از بدنه جدا شده است. در ادامه مشخص گردید که این تورم به خاطر باد کردن باتری دستگاه ها بوده است.

اپل در ادامه عنوان کرد که به دنبال راهکار این مشکل می گردد اما هیچ توضیحی برای بروز آن نداد و حتی خواستار جمع آوری موبایل های معیوب هم نشد.

 

۸- PowerBook 5300

 

مشکل: آتش سوزی

 

راهکار: عرضه محصولات جدید

 

آتش گرفتن PowerBook 5300 آنقدر متدوال شده بود که بسیاری این لپ تاپ را به یک بلای کشنده و آتشین تشبیه می کردند. نسل نخست لپ تاپ های پاور بوک اپل در سال ۱۹۹۵ میلادی عرضه شدند که در واقع تاریک ترین برهه در تاریخ اپل محسوب می شد.

 

در آن زمان Michael Spindler سکان هدایت اپل را در دست داشت و خبری از استیو جابز مرحوم نبود چراکه سرگرم بحث و درگیری هایش با شرکت هایی نظیر IBM بود.

 

جالب آنکه دو عدد از این لپ تاپ ها بعد از داغ شدن باتری هاشان در خط تولید آتش گرفتند و این همه ماجرا نیست. مبدل برق دستگاه نیز به شدت مستعد خراب شدن بود و درنتیجه روشن کردن یا شارژ PowerBook 5300 را برای تعداد زیادی از کاربرانش غیرممکن کرده بود.

 

لولایی که نمایشگر را به بدنه دستگاه متصل می کرد هم کیفیت بسیار پایینی داشت و نکته آخر آنکه به خاطر طراحی مملو از خطای کش دستگاه، PowerBook 5300 سرعت بسیار پایینی داشت.

 

۹- اپل مپس

 

مشکل: باگ های متعدد

 

راهکار: بیش از ۲.۵ میلیون آپدیت

 

اپل مپس در زمان عرضه اش ایرادات فراوانی داشت و آنقدر بد بود که اپل بالغ بر ۲ و نیم میلیون مرتبه آن را اصلاح کرد.

 

جالب اینکه هر قابلیت تازه ای هم که برای اپل مپس ارائه میشد مملو از باگ بود که از آن جمله می توان به نمای کاملا فلت برج ایفل، نمایش یکی از شهرهای آمریکا به صورت نیمه سیاه و سفید و چندین بخش کاملا خالی از دیتا در آن اشاره نمود.

 

در هر حال تجربه اپل مپس آنقدر بد بود که تیم کوک را بر آن داشت تا به صورت عمومی از کاربرانش عذرخواهی نماید و آنها را به دانلود اپلیکیشن های جایگزین تشویق نماید.

 

۱۰- Apple III

 

مشکل: کار نمی کرد

 

راهکار: جمع آوری از سطح بازار

 

Apple III در سال ۱۹۸۰ میلادی به بازار عرضه شد و تقریبا اپل را نابود کرد. نرخ شکست این پروژه ۱۰۰ درصد عنوان شد؛ بدان معنا که تک تک دستگاه های فروخته شده باید تعمیر می شدند.

 

این کامپیوتر حین عملکرد آنقدر داغ می شد که چیپ های به کار رفته در آن درون سوکت هایشان آب می شدند و نمایشگرش نیز متون را به صورت ناخوانا نشان می داد.

 

استیو جابز در یکی از مصاحبه هایش در این باره گفت: اپل در این پروژه پول هنگفتی را از دست داده و طبق گفته Taylor Pohlman مدیرمحصول سابق این شرکت نیز تقریبا هرکسی که در این پروژه دخیل بوده به خاطر شرمندگی از کارش استعفا داده بود.

تعداد بازدید از این مطلب: 66
بازدید : 66
Mahdi Bahramian
19:30
دو شنبه 22 آبان 1396

 رئیس سازمان تنظیم مقررات با اشاره به مصوبه جدید تعرفه فروش اینترنت ثابت، از توقف فروش اینترنت به صورت حجمی خبر داد.

 

حسین فلاح جوشقانی جزئیات مصوبه امروز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درمورد تعرفه گذاری جدید اینترنت ثابت را تشریح کرد و گفت: این مصوبه با هدف ترغیب مردم به استفاده از سایتها و محتوای داخلی فضای مجازی به تصویب رسیده است.

 

وی با بیان اینکه در بخش مصرف اینترنت نیازمند تحریک تقاضای مردم برای استفاده از سایتها و محتوای داخلی بودیم ، اضافه کرد: از آنجایی که با مدل فروش اینترنت حجمی، تحقق این هدف ممکن نبود، طبق قول وزیر ارتباطات، مدل جدید تعرفه گذاری اینترنت را در ۱۰۰ روز اول آغاز به کار دولت، نهایی کردیم.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در یک برنامه خبری سخن می گفت، اظهارداشت: با این مصوبه دغدغه مردم در مصرف دیتا را کاهش دادیم و فروش اینترنت را برمبنای فروش حجم متوقف کردیم.

 

رئیس رگولاتوری خاطرنشان کرد: براساس این مصوبه، مشترکان اینترنت ثابت می توانند با پرداخت هزینه ای ثابت در یک ماه، مطابق با سرعت درخواستی، سرویس اینترنت دریافت کنند و به این طریق مصرف اینترنت خود را مدیریت کنند.

 

وی بر لزوم استفاده بیشتر از محتوای داخلی مطابق با این مصوبه جدید تاکید کرد و گفت: این مصوبه با هدف تقویت استفاده از سایتهای داخلی به ویژه در حوزه ویدئوهای داخلی تعریف شده است.

 

فلاح جوشقانی با اشاره به اینکه در این مصوبه که جزئیات آن به زودی در اختیار کاربران قرار می گیرد، از تجربه سایر کشورها و نیز نیازسنجی بازار داخلی، استفاده شده است، ادامه داد: مدل فروش اینترنت ثابت در همه جای دنیا غیرحجمی است و ارائه کنندگان این خدمات باید بدون محدودیت در حجم، بسته های اینترنت را بر مبنای سرعت تعریف کنند.

 

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه اینترنت ثابت شامل تمام شبکه های اینترنتی ثابت از جمله ADSL و فیبر می شود، خاطرنشان کرد: مدل فروش اینترنت موبایل همچنان مانند گذشته براساس حجم است. چرا که در کل دنیا نیز به دلیل محدودیت فنی در باند فرکانسی امکان فروش غیرحجمی اینترنت موبایل وجود ندارد.

 

وی تاکید کرد: در حوزه اینترنت موبایل از نظر شاخص افوردبیلتی (اینکه مردم چقدر حاضرند بابت یک سرویس هزینه پرداخت کنند) ما جزو ۱۰ کشور اول دنیا محسوب می شویم، اما در حوزه اینترنت ثابت به دلیل مدل ساختاری موجود، وضعیت خوبی نداریم و به همین دلیل ناگزیر به تغییر مدل به روش غیرحجمی شدیم.

 

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اظهار امیدواری از اینکه این تعرفه گذاری مورد رضایت مشترکان قرار گیرد و آنها را به سمت استفاده از محتوای داخلی ترغیب کند، گفت: در صورت ایجاد بازار رقابتی در حوزه اینترنت، اپراتورهای موبایل نیز می توانند در چارچوب قوانین و مقررات، تعرفه های اینترنت خود را تنظیم کرده و محدودیتی در کاهش قیمتها نخواهند داشت.

تعداد بازدید از این مطلب: 55
بازدید : 55
Mahdi Bahramian
19:27
دو شنبه 22 آبان 1396

 معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی از بررسی و اجرای طرحی موسوم به «اینترنت طبقه‌بندی شده» خبر داد که به کاهش فیلترینگ برای گروه‌های خاص می‌انجامد.

 

امیر خوراکیان که در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت در پاسخ به سوال «آخرین خبر» گفت: در این طرح ظرفیتی فراهم می‌شود تا بعضی مراکز خاص بتوانند از بخشی از محتوای اینترنت و فضای مجازی که برای عموم امکان دسترسی وجود ندارد، استفاده کنند.

 

وی رسانه ها، مراکز پژوهشی و دانشگاهی و ساختارهای علمی را گروه‌های هدفی عنوان کرد که در مراحل نخست از این ظرفیت بهره‌مند خواهند شد.

 

خوراکیان اذعان کرد: فیلترینگ در حال حاضر به صورت هوشمند انجام می‌شود و این امر باعث می‌شود تا مثلا یک مقاله خوب به رغم محتوای غنی آن، به واسطه کاربرد یک کلمه خاص، از دسترس خارج شود.

 

وی در عین حال تاکید کرد: در سمت دیگر، گروه های کودک و نوجوان هستند که باید سطح دسترسی آن‌ها به فضای مجازی از آنچه در حال حاضر موجود است، کمتر شود.

 

با دستگاه قضایی همراهیم

در ماه‌های گذشته انتقادات صریحی از مسئولان سوی دستگاه قضا نسبت به رویکرد محتوایی فضای مجازی مطرح شد که خوراکیان در واکنش به این بحث توضیح داد: از قضا تعاملات ما با قوه قضائیه برای انتقال مشکلاتی که تاکنون در این حوزه با آن مواجه بودیم، بسیار خوب بوده است. بدون تعارف و مبالغه از همکاری آن‌ها سپاسگزاریم. خوشبختانه تا به امروز همراهی های خوب و توافقات مطلوبی حاصل شده است.

 

وی تاکید کرد: اتفاق نظری در ارکان نظام به منظور حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و رفع موانع و مشکلات برای آن ها و توامان اعمال نظارت و نفوذ بیشتر بر پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی وجود دارد.

 

حمایت ویژه از پیام رسان‌های داخلی

خوراکیان بیان کرد: با توجه به تصویب کلیات سند ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌های موبایلی در شورای عالی فضای مجازی، دستگاه‌های مربوطه در حال تعیین جزئیات ساماندهی شبکه‌های اجتماعی خارجی هستند تا هر شبکه اجتماعی خارجی که بخواهد در ایران فعالیت داشته باشد، بر اساس ضابطه اعلام شده از سوی ایران کار کند و در صورتی که ضوابط را اجرا نکند، دچار مشکلاتی می‌شود.

 

معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به مسئله حمایت از پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی ایرانی به استناد قانون ساماندهی شبکه‌های پیام رسانی موبایلی و شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: بر اساس مصوبه جدید قرار است تا شبکه‌های اجتماعی داخلی از نظر دانش و زیر ساخت فنی حمایت شوند و زمینه رشد این کسب و کارها فراهم شوند تا بتوانند با شبکه‌های اجتماعی خارجی رقابت کنند؛ در حقیقت پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌توانند به عنوان نمونه قابل اعتماد توسط مردم مورد بهره برداری قرار گیرند و هر آنچه این شبکه‌ها از ظرفیت مخاطب بیشتری برخوردار باشند به همان نسبت به آن‌ها خدمات و مشوق‌های بیشتری تعلق می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: به دلیل انگیزه و جذابیت بسیار زیاد حوزه پیام رسان و شبکه‌های اجتماعی داخلی و توجیه اقتصادی برای ساخت پیام رسان بزرگ و مورد استفاده مردم کشور به صورت قطعی در آینده‌ای نزدیک شرایط خوبی برای فعالیت پیام رسان‌های داخلی ایجاد می‌شود.

 

وی یادآور شد: همه فعالان فضای مجازی و کسانی که در ارائه سرویس و زیرساخت نقش دارند، براساس مسئولیت اجتماعی‌شان وظیفه دارند که این مسئله را برای کاربران تبیین کنند که داده‌ها هیچ امنیتی در فضای مجازی ندارد و باید در توزیع و انتشار محتوا دقت بیشتری صورت گیرد.

 

وی خاطر نشان کرد: مردم در حوزه پیام‌رسان‌ها تصورات غلطی دارند و زعم این می‌رود که این فضا اطلاعاتی خواهد بود و برای حریم شخصی آن‌ها امنیتی وجود ندارد، درحالی که این طور نیست و اطلاعات کاربران در فضای پیام‌رسان‌های داخلی امنیت بیشتری دارد و هم وطنان نباید به تلبلیغات غلط توجه کنند.

 

امیر خوراکیان عنوان کرد:اجرای طرح "اینترنت طبقه بندی شده" به منظور کاهش فیلترینگ برای گروه های خاص

تعداد بازدید از این مطلب: 52
بازدید : 52
Mahdi Bahramian
19:51
یک شنبه 21 آبان 1396

 هر ساله تمام کاربران سری فیفا، برای رسیدن به ترکیبی مطمئن برای بازی کردن در مقابل یک رقیب قدرتمند، تلاش می کنند. چینش ترکیب، همانند اهمیت بالای خود در فوتبال واقعی، در سری فیفا نیز از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار بوده و در پیروزی شما در طول بازی ها، تاثیر بسزایی خواهد داشت.

 

با 25 حالت از پیش تعین شده و بی نهایت امکانات موجود برای شخصیت سازی ترکیب تیم انتخابی توسط شما، فیفا 18 راه های تاکتیکی فراوانی را برای پیروزی مقابل شما قرار می دهد.

 

چینش ترکیب ها، با توجه به مهره و تیمی که در اختیار دارید، تغییر خواهد کرد اما در مجموع چند روش برای بهبود عملکرد تیم شما در این بخش وجود دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

 

5-2-1-2

این چینش ترکیب، شرایط مناسبی را برای شما در دفاع و حمله پدید می آورد. البته برای موفقیت در استفاده از این چینش، نیاز به به مهره های خوب در اکثر پست ها دارید.

 

سه دفاع وسط که دو نفر از آن ها نقش دفاع آخر را ایفا می کنند، نقش بسزایی در جلوگیری از موقعیت هایی نظیر تک به تک و یا جا ماندن دفاع ها خواهد شد. همچنین دو دفاع کناری نیز به دلیل عدم وجود هافبک های کناری، در حمله های تیم شما شرکت خواهند کرد و به همین دلیل و به خاط رفت و برگشت های زیادی وشرکت در دفاع و حمله، نیاز به سرعت بالا و استقامت خوبی دارند.

 

وجود دو هافبک میانی قدرتمند نیز باعث خواهد شد تا توپ ها در دفاع و حمله با سرعت بالایی انجام شود. همچنین یک هافبک تهاجی با قابلیت دربیلینگ و سرعت بالا، این ترکیب را کامل خواهد کرد.

 

هافبک تهاجمی با مشخصات ذکر شده، توپ را در پشت محوطه جریمه حریف از هافبک های میانی دریافت کرده و با مهارت خود، به شخصه برای حمله مستقیم و یا رساندن توپ به مهاجمین، تلاش می کند.

 

این روش بازی بیشتر برای افرادی مناسب است که علاقه زیادی برای بازی با سیستم ضد حمله دارند. در صورتی که حریف قدرتمندی از نظر تهاجمی در روبروی شما قرار گرفته است، این چینش، انتخاب خوبی برای شما بشمار می رود.

 

رئال مادرید و چلسی، بهترین گزینه برای این چینش هستند.

 

بهتر است تا برای گرفتن بهترین نتیجه با این ترکیب، به صورت دستی اقدام کنید.

 

4-2-3-1 عریض

این سیستم بازی، در صورت استفاده از تیم های قدرتمند، یکی از کارآمد ترین چینش ها برای پیروزی در بازی های سخت به شمار می رود. به دلیل تک مهاجمه بودن این چینش، به یک هافبک تهاجمی با قابلیت های فیزیکی و سرعتی بالایی نیاز خواهید داشت که جدا از توانایی گرفتن توپ از مدافعان حریف، توانایی رساندن توپ به تنها مهاجم نوک تیم را داشته باشد.

 

هافبک های دفاعی حاضر در این ترکیب نیز به صورت لایه دفاع برای دریافت توپ از خط میانی حریف، کاربرد دارند. این دو هافبک، حمله تیم مقابل را در همان منطقه میانی از بین برده و توپ را به هافبک های کناری یا هافبک تهاجمی که در پشت مهاجمان ایفا نقش می کند، می رسانند.

 

در این ترکیب بهتر است تا جای ممکن، از انتقال هافبک های دفاعی به بخش دفاعی سیستم حریف خودداری کنید. در صورت انجام این اتفاق و عدم وجود سرعت کافی در خط میانی شما، فضای فوق العاده زیادی برای بهره برداری تیم حریف به وجود خواهد آمد.

 

با توجه به این نکته که از تمامی سمت های موجود برای مهاجم نوک توپ ارسال می شود، بازیکن این پست جدا از قابلیت دریافت بالای توپ ها، باید مهارت خاصی در تمام کنندگی ضربات نیز داشته باشد.

 

این ترکیب برای تیم هایی که در ابتدای بخش مربیگری با ضعف در سیستم دفاعی روبرو هستند نیز گزینه بسیار مناسبی محسوب می شود.

این روش برای حفظ نتیجه بسیار کارآمد است.

بازیکنان در این سیستم با توجه به فعالیت کمتر، دیر خسته خواهند شد و این موضوع در اواخر بازی به نفع شما خواهد بود.

 

4-3-3

چینش های متفاوتی از سیستم چهار-سه-سه در فیفا 18 حضور دارند که نمونه holding آن، بهترین کارایی را در این بازی از خود نشان می دهد. این سیستم با وجود دو وینگر سرعتی، حملات سریع و ضربتی زیادی را برای شما فراهم خواهد کرد. همچنین یک هافبک دفاعی نیز در نیمه زمین خودی حضور داشته که ضعف های دفاعی شما را به خوبی پوشش خواهد داد.

 

به دلیل عدم وجود هافبک تهاجمی، شما به دفاع های کناری سرعتی و هافبک های میانی با دقت بالا نیاز دارید تا توپ را به راحتی به وینگر ها برسانند. استفاده مکرر از حملاتی که از جناحین و با استفاده از دفاع های کناری آغاز می شود، راه حل خوبی برای گلزنی در این نوع چینش است.

 

همچنین سیستم چهار.سه.سه هجومی نیز در صورت داشتن مهره های دفاعی مناسب، برای شما در صورت داشتن مراحل بالا در قطع توپ حریف، گزینه مناسبی خواهد بود.

 

در این سیستم، یک هافبک تهاجمی در جلوی هافبک های میانی به ترکیب شما اضافه شده که کار شما را در رساندن توپ به مهاجم و وینگرها، راحت تر خواهد کرد.

 

هافبک دفاعی شما باید از قابلیت تخریب توپ بالایی بهره ببرد

این ترکیب برای تیم هایی با وینگرهای سرعتی مانند بایرن مونیخ، منچستر سیتی و ناپولی پیشنهاد می شود.

 

3-5-2

این چینش، از جمله ترکیب هایی محسوب می شد که جای خود را در فوتبال مدرن از دست داده بود. چندسالی می شود که تئوریسین هایی مانند آنتونی کونته و ژوزه مورینیو، استفاده های مناسبی از این نوع چینش کرده اند که منجر به نتیجه گیری مناسب تیم های این مربیان شده است.

 

حال، این روش که به عنوان یک چینش دفاعی شناخته می شود، جای زیادی بین علاقه مندان سری فیفا و به خصوص فیفا 18 پیدا کرده است. دو هافبک دفاعی و سه دفاع کناری، به خوبی شما را در زمینه دفاع وسط بیمه خواهند کرد.

 

حضور پرتعداد بازیکن محوطه جریمه شما و جلوی آن، زمینه را برای حمله های تیم حریف با استفاده از هافبک های تهاجمی میانی از بین می رود. البته بهتر است تا دفاع و حتی هافبک های کنار شما، از سرعت بالایی برای شرکت در دفاع و جبران ضعف نبود دفاع کناری در این سیستم، بهره ببرند.

 

در بخش حمله نیز، یکی از هافبک های دفاعی که خصوصیت تهاجمی قدرت مندی نیز دارد (پاول پوگبا در منچستر یونایتد)، وظیفه انتقال توپ به وینگر ها و هافبک تهاجمی شما را بر عهده خواهد کرد.

 

در صورت موفقیت در انتقال توپ به هافبک های کناری خلاق خود یا هافبک میانی هجومی، تیم شما از یک حمله با تعداد زیادی بازیکن بهره خواهد برد که در صورت مهارت شما در زدن ضربات و کشیدن سانتر، در نهایت به زدن گل های زیادی منجر خواهد شد.

 

این سیستم برای بازی در مقابل تیم هایی با محوریت هافبک تهاجمی مانند منچستر سیتی و آرسنال، گزینه مناسبی به شمار می رود.

منچستر یونایتد و بارسلونا، تیم های خوبی برای استفاده از این ترکیب هستند.

بهتر است تا در این ترکیب، یکی از هافبک های دفاعی شما، مهارت های مناسبی در حمله برای شرکت در ضد حملات نیز داشته باشد.

 

4-1-2-1-2

این نوع چینش به نوعی متعادل ترین سیستم ترکیب چینی در فیفا 18 به شمار می رود. شما تقریباً در تمام نقاط زمین حضور داشته و بر تمامی نواحی آن، کنترل کافی خواهید داشت.

 

به دلیل پخش شدن بازیکنان در سرتاسر زمین، این ترکیب روش خوبی برای پخش توپ و استفاده از شکاف های تیم حریف و اشتباهات تیم مقابل در پاسکاری محسوب می شود.

 

شما با توجه به موقعیت بازی، در این ترکیب، می توانید توپ را از طریق هافبک میانی قدرتمند به گوشه ها و یا مهاجمین رسانده و یا حتی برای حفظ نتیجه، توپ را در زمین خودی به گردش در بیاورید.

 

این روش نیاز به دقت بالای شما در پاسکاری داشته و بهتر است تا برای حفظ نظم ترکیب، از جا به جا کردن محل بازی بازیکنان، تا حد زیادی خودداری کنید. هافبک دفاعی و هجومی حاضر در این ترکیب، به نوعی موتور تیم شما بوده و نیاز به مهارت بالایی در پخش توپ و حتی بلوکه کردن توپ تیم رقیب دارند.

 

باشگاه هایی مانند بارسلونا و منچستر سیتی گزینه مناسبی برای استفاده از این ترکیب محسوب می شوند.

 

در صورت مبتدی بودن، این ترکیب، روش مناسبی برای یادگیری بازی فیفا 18 است.

تعداد بازدید از این مطلب: 57
بازدید : 57
Mahdi Bahramian
19:40
یک شنبه 21 آبان 1396

 برای متوقف کردن هکرهای اندرویدی بهتر است این توصیه ها را به اجرا بگذارید.

گوشی‌های اندرویدی در مقایسه با آیفون از امنیت پایین‌تری برخوردارند اما کاربران به دلایل زیادی مجبورند از این نوع گوشی استفاده کنند. بنابراین در معرض انواع خطرات سایبری قرار می‌گیرند که می‌توان با رعایت برخی نکات، جلوی هک شدن را گرفت.در این مطلب 10 راهکار مناسب را برای این که قدرت ضدهک گوشی‌تان بالا رود،معرفی می‌کنیم.
 
1- گوشی مناسب اندرویدی گوشی است که آپدیت امنیتی ماهانه و به روز داشته باشد. بنابراین گوشی‌ بخرید که از وصله‌های امنیتی آن مطمئن هستید. این روزها بلک بری مدعی است آپدیت امنیتی اندرویدی در کمترین زمان ممکن را راهی بازار می‌کند. گوشی های پیکسل گوگل نیز سریع آپدیت می‌شوند.ژانویه امسال گزارشی در یک سایت اندرویدی منتشر شدکه مطابق آن هر 100 روز باید آپدیت منتشر شود که سازندگانی مانند ال جی در 78 روز آپدیت را راهی بازار کردند و سامسونگ 143 روز طول کشید تا آپدیت را به دست مشتری برساند. دیگر آمارها بدین شرح به ثبت رسید: موتورولا 88 روز / اچ تی سی 95 روز / سونی 99 روز / شیائومی 126 روز / وان پلاس 131 روز / سامسونگ 143 روز
 
2-برای گوشی خود قفل بگذارید.حسگر اثر انگشت، الگوی امنیتی، پین، تشخیص صوت و چهره، فاکتورهای امنیتی هستند که باید برای هر گوشی از جمله گوشی اندرویدی رعایت شود.
 
3-حتما از تایید دو مرحله‌ای استفاده کنید. برای ورود به حساب کاربری بهتر است از تایید دو مرحله‌ای استفاده کنید تا در مرحله نهایی با دریافت کد مخصوص با پیامک جلوی سوء استفاده احتمالی گرفته شود. تنها مشکل به خاطر سپردن انواع پسوردها ست که برای لاگین در حساب کاربری متفاوت باید از آن بهره بگیرید.
 
4-فقط از اپلیکیشن‌های داخل فروشگاه گوگل استفاده کنید و از اپ های غیر مجاز که ممکن است آلوده به بدافزار باشند، استفاده نکنید. جالب این که برخی اوقات خودِ گوگل پلی نیز به اپ‌های قلابی مجهز می‌شود. به هر حال دقت کاربر می‌تواند راهگشا باشد.
 
5- از سیستم رمزگذاری استفاده کنید. برای رمزگذاری به این آدرس بروید:
Settings > Security > Encrypt Device
 
6- هنگام استفاده از وای فای عمومی و جلوگیری از لورفتن اطلاعات شخصی در مکان‌های عمومی از وی پی ان استفاده کنید.
 
7-مدیریت پسورد کار دیگری است که می‌تواند جلوی هکرها را بگیرد. نرم افزار مدیریت پسورد می‌تواند راهگشا باشد که نمونه آن LastPass یا اپ‌های داخل خودِ گوگل است.
 
8-از ضد ویروس استفاده کنید. اپ آلمانی AV-TEST می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.
 
9- وقتی از گوشی استفاده نمی‌کنید، اتصالات وای فای، بلوتوث و ... را از کار بیندازید.
 
10-اگر اپلیکیشنی را نصب کرده اید و از آن استفاده نمی‌کنید؛ از روی گوشی پاک کنید. برخی اپ‌ها به صورت پنهان در پس زمینه گوشی راه می روند و ضمن باتری خوری، دیتای شما را جمع آوری می کنند و به شرکت‌های تبلیغاتی (و شاید هم سازمان‌های اطلاعاتی) می‌فروشند.
 
بنابراین خرواری از اپلیکیشن روی گوشی اندرویدی خود نگه ندارید که در درازمدت گوشی را نیز کُند می کند.
 
 
تعداد بازدید از این مطلب: 63
بازدید : 63
Mahdi Bahramian
19:9
یک شنبه 21 آبان 1396

 طرفداران بازی‌های ورزشی الکترونیک آرتز معمولا به انتشار سالیانه نسخه جدید بازی‌هایی مثل فیفا، Madden NFL و NHL عادت دارند و اواخر تابستان به سراغ تجربه نسخه جدید بازی محبوب‌شان می‌روند. از طرف دیگر، افرادی هم هستند که اعتقاد دارند انتشار سالیانه این بازی‌ها باعث شده تا در نسخه‌های جدید شاهد پیشرفت‌های چشم‌گیری در مقایسه با نسخه قبلی نباشیم و مخصوصا امسال در رابطه با بازی فیفا 18، چنین انتقاد‌هایی شنیده می‌شد.

 

حال در جریان جدید‌ترین اخبار بازی، اندرو ویلسون، مدیرعامل الکترونیک آرتز، در پاسخ به سوالی از جانب سایت بلومبرگ، اعلام کرد که شاید زمانی فرا برسد که این بازی‌های ورزشی، دیگر به صورت سالیانه منتشر نشده و در قالب نوعی سرویس ارائه شوند. ویلسون در این مورد گفت:

«شاید روزی فرا برسد که بازی‌های ورزشی مثل فیفا دیگر به صورت سالیانه منتشر نشوند و در عوض، شاهد نوعی سرویس باشیم که کاربران بتوانند مشترک آن شوند و این بازی‌ها را در قالب آن ارائه کنیم. البته نباید به این زودی‌ها منتظر عملی شدن چنین چیزی باشید؛ چرا که پیش‌نیاز‌های زیادی برای این منظور باید فراهم شوند. از طرف دیگر، ما الان هر ساله اقدامات مختلفی روی نسخه جدید بازی‌های ورزشی‌مان انجام می‌دهیم و کد‌های زیادی هم نوشته می‌شوند. اما در چین و کره اینچنین نیست و معمولا هر چهار سال یک بار یک سری کد اساسی برای بازی‌ها نوشته و سپس به مرور زمان تغییراتی روی این کدها به منظور بهبود تجربه بازی اعمال می‌شود. »

 

به‌علاوه مثلا ما دیگر نسخه جدیدی از فیفا را روی موبایل منتشر نمی‌کنیم و همان نسخه سال گذشته را ارتقا می‌دهیم و این مساله ممکن است در آینده در سایر بازی‌هایمان روی پلتفرم‌های مختلف هم رخ بدهد.

 

چندی پیش اعلام شد که بخش بازی‌های ورزشی الکترونیک آرتز عملکرد و درآمد بسیار خوبی دارد و باید منتظر ماند و دید که سیاست‌های این کمپانی در قبال این بخش، در آینده به چه شکل خواهد بود. آخرین نسخه از سری فیفا الکترونیک آرتز بازی FIFA 18 بود که در بررسی زومجی هم نمره ۸.۵ را دریافت کرد و می‌توانید خلاصه‌ای از نقد آن را در ادامه بخوانید:

«فیفا 18 بازی بی‌نقصی نیست و مشکلاتی در سیستم دفاعی دارد و گل زدن با سانتر هم در آن بیش از حد راحت شده است. با این حال مواردی مثل حالت داستانی عالی، اتمسفر واقعی ورزشگاه‌ها، وجود تعداد زیادی تیم و لیگ و همچنین گرافیک زیبا و گزارشگر عالی، مواردی هستند که باعث شده‌اند فیفا 18 فوتبال را به شکل زیبایی ارائه کند که خیلی سخت می‌توان آن را دوست نداشت. »

تعداد بازدید از این مطلب: 61
بازدید : 61

T.me/zoomtech_official

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود